2015 05 23 Poland expedition

Weer een uitstekend buffet (Odile) met eitjes mmm !(Kamiel) boterham en appelsap (Quentin)

Juf Debo heeft ons tond 8 uur komen wakker maken. Dan  zijn we naar het winkelcentrum geweest (Odile)

We zijn naar het pretpark geweesy en het was super leuk. Ik heb op 3 attrakties geweest die overkop gingen. Het was mijn eerste keer. (Margaux) Op de rollercoaster gezeten en naar een film gekeken in 5D. (Quentin)  Broodje met kip (Bedirhan) en groenten (David) Terugrit met de auto natuurlijk met luide muziek. (Kamiel)

Straks naar het restaurant in het hotel en dan nog onze koffers maken :( (David) en nog even op de nintendo spelen (Bedirhan)

2015 05 22 Poland expedition

Genoten van het lekker ontbijtbuffet in het restaurant. We zijn dan naar een andere school geweest en daar hebben we naar een show gekeken. Veel toneel gezien, poezie voorgelezen en ook gezongen.

's Middags hebben we worst met brood gegeten en een lekker drankje. We zijn dan gaan shoppen in Krakau, ik heb een beertje gekocht. David vocht met een echt zwaard tegen een ridder.

's Avonds hebben we gegeten in het sushi restaurant in het hotel. Een soepje, gerechtje en een ijsje.

2015 05 21 home

Vandaag hebben we veel gedaan (Michelle). Na de blogbespreking kwamen de studenten ons halen voor hun afscheidsactiviteit (Romnie). We moesten zingen, dansen, … en kregen op het einde een Fanta (Kaat). Er kwamen twee leuke kunstenaars, Mie en Joris (Asya). We hebben prikkeldraad gemaakt. (Emiel). We schreven ook gedichten van losse woordjes (Eloïse). We maakten vanalles (Elias). Het was een heel leerzame namiddag ( Estée).

 

2015 05 21 Poland expedition

Deze ochtend bezochten we een museum over de oorlog. In het museum konden we zien hoe erg het in de oorlog was. (Quentin) We begrepen niet alles want het was in het Engels. We hebben ook originele foto's getrokken met juffie in SWIETOCHLOWICE. (Eva, Jade, Odile, Margaux, David) Dan hebben we chicken nuggets gegeten en rond het meer gewandeld. (David) Bij het terugkeren waren we benieuwd wie als eerste in de school zou aankomen met de auto. Juf Debo was eerst, meester Johan was tweede en meester Jan, zoals altijd, laatst. (Kamiel)  In de school hebben we geoefend voor de apotheose van morgen. Soms lastig maar leuk (Kamiel). 's Avonds aan tafel met de jongens was het heel grappig. (Margaux) 't Was gezellig met de meisjes. (Bedirhan)


2015 05 20 Poland expedition

Na het ontbijt in het restaurant zijn we naar school gegaan en hebben we met klei gewerkt (Margaux). We hebben ook geskypt met België (Odile). We hebben een broodje gegeten in het park met mozarella (Bedirhan). We zijn vertrokken naar de zoutmijn, het was heel indrukwekkend (Jade). Het was daar fantastisch, je kon van de muren likken want ALLES was van zout (Eva). We hebben gegeten in het restaurant van de zoutmijn : gebakken patatjes met kip en groenten (David). Bij het terugkeren was het veel aan het regenen dus eng om met de auto te rijden, het heeft ook gebliksemd (Margaux).